Matkailuvuosi 2018 starttaa Lontoolla

Pic: Pinterest

Maailmassa, mikä on jo valmiiksi täynnä tavaraa, on ihan parasta antaa toisille aineettomia lahjoja. Se voi olla konsertti- tai teatterilippu, lupaus itsetehdystä illallisesta tai matka. Jälkimmäinen kuulostaa ihan ykköseltä tällaiselle intohimoiselle matkailuharrastajalle.

Hyvissä ajoin ennen joulua, lokakuussa, maailman paras joululahja alkoikin hahmottua:
Juniori on Harry Potter -fani ja mikä olisi Potter -fanille parempi paikka matkustaa kuin Lontoo. Onhan siellä filmistudiot, jossa pääsee elokuvien kulisseihin. Lisäksi kuvauspaikkoja voi hakea ihan itse ympäri kaupunkia ja karttoja löytyy netistä. + onhan Lontoo toki muutenkin kiinnostava kaupunki.

Tämän joululahjan realisoitumista ei tarvitse kauan odotella sillä lähtö meillä on heti vuoden alusta. Me yövytään edullisesti (50eurolla/ yö) South Kensingtonin alueella hostellissa, jossa meillä on oma huone. Kuvien ja arvostelujen perusteella paikka on hyvä ja siihen kuuluu aamiainen.

Ja siinä sivussa itsekin pääsen astumaan Englannin maaperälle ihan ensimmäistä kertaa. 💕💖💗💘💙✌

Win-Win -tilanne lahjan saajalle sekä antajalle.

Mutta minkä kardinaalimokan teinkään... Kun lentoliput oli hankittu, menin katsomaan Warner Brosin sivuille, että lippuja studioille löytyy kyseiselle päivällä. Joo, kyllä niitä löytyi kaikille meidän Lontoo -päiville. Ei mitään hätää. Ostan nuo liput seuraavasta palkasta.

Big mistake! Big, big mistake!

Mitä tästä opin: Älä siirrä huomiselle sitä, minkä voi tehdä jo tänään.
Kun seuraavana palkkapäivänä menin ostamaan lippuja, niitä ei ollut. Niitä ei ollut yhdellekään päivälle, jonka viettäisimme Lontoossa. Ei helvetti, mitä mä nyt teen. Lontoo -lahja menettää merkityksensä, jos siihen ei kuulu Harry Potter -studiot. Päivitin sivuja ja toivoin, että kalenterin päivien kohdalla oleva väri, joka tarkoittaa loppuunmyytyä, katoaisi. Se pysyi siinä. Surffasin sivulla edestakaisin ja bongasin jotain: deluxe -kierros Harry Potter -studioilla ja lippuja löytyy. Jeeeeee, tämä on pelastus, mutta argh 😔😒 450 puntaa kahdesta henkilöstä. Pakko se oli maksaa.
Avopuoliso kuittaili, miten hän oli sanonut, että liput pitää ostaa heti ja minä en ollut uskonut. Myönnän hölmöyteni ja toivottavasti tämä oli opiksi.

Tulossa siis lähiaikoina hypetystä Lontoosta ja siitä mitä kaikkea Harry Potter deluxe - kierros pitääkään sisällään..




Kommentit