Mun vuosi 2017 matkoina


Vuosi on jälleen lähestymässä loppuaan. Enää ei ole reissuja tulossa tälle vuodelle, joten on hyvä panna pakettiin 2017 matkoina. Ja kylläpä tämä vuosi onkin ollut tapahtumarikas. 9 maata vierailtuna. Osa kohtaamisista oli pikaisia ja toisiin maihin ehti syventyä paremmin. Aloitetaanpa vuoden toisesta kuukaudesta...

HELMIKUU:

Aikuisten oma reissu Prahaan ja päiväretki Kutna Horaan. Prahasta jäi hyvä fiilis. Testattiin yksi Michelin -ravintola, kun juhlittiin avopuolison 4-kymppisiä.

Pod vezi -tornin alla
Petrinin kukkula
Prahan linnan alue ja fine dining
Tanssivalta talolta vanhankaupungin aukiolle
Kutna Hora ja Sedlecin luukirkko
Praha vei mun sydämen

MAALISKUU:

Jim Morrisonin hauta 💖

Joululahja juniorille oli äiti-tytär -matka Pariisiin ja päivä Disneylandissa. Oli mulla pieni 'oma-lehmä-ojassa' tän reissun suhteen nimittäin vierailu Jim Morrisonin haudalla. 💙💚💛💜

(Niille jotka ei tiedä niin maaliskuussa tein mun blogista julkisen. Paljastin blogin eka facekavereille. Sitä ennen se oli oma salainen juttu ja hyvä keino saada matkakuvat yhteen. )HUHTIKUU:

Manna La Roosa

Reissu ystävien kesken Tallinnaan. Matka oli ruoka -painotteinen. Minulle uutena löytyivät ravintolat Lusikas ja Manna la Roosa

(Blogipostaus Tallinnasta taisi olla ensimmäinen, joka ilmestyi Rantapallon blogisivun Matkakumppanit -osiossa)

TOUKOKUU:

Ensimmäistä kertaa Saksaan ja Müncheniin ja hyvin lukion saksa tuli takaisin mieleen, kun pakotti itsensä käyttämään kieltä. Reissun agendana expat -ystävän tapaaminen, vierailu keskitysleirillä ja isot alternative -bileet.


KESÄKUU:

Muutin Vantaalta Helsinkiin ja tein blogipostauksen Myyrmäestä, joka oli kotini 11 vuoden ajan. (Yhdenlainen matkahan se muuttokin on. 😊)HEINÄKUU:

Sarandan kaupunki Lekuresin linnalta kuvattuna

Otin loparit vanhasta pitkäaikaisesta työpaikasta. Kesäloma alkoi ja niin myös uimiseen ja rentoutumiseen painottunut reissu juniorin kanssa. Kohteena olivat Kreikan Korfu ja Albanian Saranda. Tutustuttiin suomalaisperheeseen, jonka isä on Albaniasta. Ilman tätä mukavaa perhettä reissustamme olisi tullut varmasti ihan erilainen. 💗💖💕

Korfun julkinen liikenne ja jotain uuttakin

Antipaxos -my greek paradise

ELOKUU:

Belgian Gentistä

Kuun alusta käytiin avopuolison kanssa Hangossa lähiseutumatkalla. Uusi työpaikka varmistui samassa kuussa ja lähdin vielä soolomatkalle Belgian Brysseliin. Olin ensimmäistä kertaa dormissa hostellissa kokonaiset kolme yötä kunnes vaihdoin yöpaikkaa keskustan hotelliin vielä kahdeksi yöksi. (Olen tainnut aiemmin mainita, että tämä olisi ollut eka hostellikokemus, mutta olinhan minä ollut ennen hostellissa privahuoneessa). Tutustuin ihaniin ihmisiin. Vierailin Bruggessa ja Gentissä. Bryssel osui ja uppos meikäläiseen. 
(Ps. postauksen ylin kuva on otettu Hotel Almasta huoneeni ikkunasta. Kuvassa valaistuna kaupungin raatihuone eli Hotel de Ville, joka sijaitsee suurella aukiolla.)
Liityin instaan ja tein blogille oman Facebook -sivun, johon linkitän blogipostaukset ja muuta matkailuun tai matkailijan arkeen liittyvää.

LOKAKUU: 

Reissu Köpikseen avopuolison kanssa katkaisi mukavasti arkisen aherruksen niin kuin matkat yleensä tuppaavat tekemään. Sateisesta kelistä huolimatta kaupunki oli viehättävä ja sopii hyvin kohteeksi pitkän viikonlopun viettoon.


MARRASKUU:

Kalenteri näytti siltä, että pitkä viikonloppu jossain helpon matkan päässä olisi vielä tälle vuodelle mahdollinen. Latvian Riika oli ollut kohteena mielessä jo aiemmin. Sinne tuntuu saavan edullisia lentoja aina. Tästä meinasi tulla soolomatka, mutta reissukaveri löytyi yllättäen.

Skyline Bar tarjosi Riian parhaat näkymät
Hyvää itsenäisyyspäivää Latvia
From classy to trashy - Cafe Leningrad
Hostellielämää
Budjettireissaajan Riika

Lisäksi blogissa on ollut vähän ruokajuttuja, kuvia Helsingistä ja Kalliosta, reissuista haaveilua sekä yleistä pohdiskelua asioista.
Piece of my Helsinki - yksi vuoden onnistuneimmista otoksista


Kiitos ystäville, tutuille ja tuntemattomille blogin seuraajille sekä muille matkabloggareille inspiraatiosta. Ja pysykäähän kuulolla, sillä ensi vuodesta on tulossa huikea... tv: Sini, edelleen matkakuumeessa😍😘


Kommentit