Hakiksen uudessa kauppahallissa hesarin haastatteluun


Vapaapäivä, ah mikä ihana tekosyy mennä aamiaiselle pois kotoa. Olin lukenut Kallion Facebook - ryhmästä, että Hakaniemen kauppahalli aukeaisi maanantaina klo 8. Se ei ole näyttänyt erityisen kutsuvalta, koska edessä ovat olleet rumat aidat. Vähän yli klo 8 aitoja oltiin purkamassa, kun astuin sisään metron sisäänkäyntiä lähimpänä olevasta ovesta.
Halli on mukavan valoisa. Lihatiskiltä kantautui ihania tuoksuja. Kiersin koko hallin ympäri ja palasi Kalaliike Marja Nätin kohdalle. Vitriinissä oli herkullisia leipiä, joista valitsin katkaraputornileivän kahvin kanssa. Ai että tuli mieleen Kööpenhaminan Torvehallerne ja smørrebröd. Ei pelkästään siitä leivästä vaan kauppahallin miljööstä.
Kun olin syönyt, paikalle tuli Hesarin toimittaja ja kuvaaja. Kyselivät minulta mielipidettä hallista asiakkaan näkökulmasta. En keksinyt kauheasti sanottavaa. Kehuin paikan valoisuutta. Toivoin erikoisliikkeitä, kuten viinikauppaa. Sain myöhemmin muistutuksen, että eihän sääntö-Suomessa saa muut myydä viiniä luin Alkot.
Haastattelun jälkeen tuli mieleen, että jospa hallia saataisiin  markkinoitua hyvin. Jos se alkaa kiinnostaa suurempaa yleisöä niin kuin Tanskan vastaava, pöytiä pitäisi ainakin saada lisää.

Mene ihmeessä käymään aamukahvilla, lasillisella kuohuvaa töiden jälkeen tai hankkimassa tuoreet lihat perheen aterialle.  Ja muodosta oma mielipiteesi. Minä ainakin pidin paikasta.

Niin ja tässä vielä linkki siihen Hesarin juttuun ➜ https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005534017.html?share=cca85f625ce7960efeebfa5fc6233ffd ✌❤💓💖

Voisit tykätä myös näistä :
Kööpenhamina - mikä jäi mieleen
Köpis maistui hyvältä

Kommentit