People of TUSKA 2018

21.s Tuska festivaali starttasi hieman epävakaassa säässä, mutta lopulta sadekuuroja oli aika vähän ja ne olivat lyhyitä. Alueelle valui tasaiseen tahtiin musta-asuista kansaa. Olipa joukossa paljon väriläiskiäkin. 
Mun ensimmäinen Tuska oli viimeinen Kaisaniemessä järjestetty. Siitä asti Tuskaan on pitänyt päästä joka vuosi ainakin yhdeksi päiväksi. Tänä vuonna se yksi päivä oli perjantai.

Olin ostanut ensimmäistä kertaa Vip - lipun: Oma erillinen alue tarjosi hyvän tilan rauhoittua bändien kuuntelun välillä. Wc:t olivat erillisissä konteissa eikä niihin ollut missään vaiheessa minuuttia pidempää jonoa. Sisätiloissa Cirkossa oli miellyttävä tervan tuoksu, joka tuli Routa Designin Kirsi Vahteran takorautateoksista. Lisää niitä löytyi pöydiltä Black Dining - ravintolasta, jonne käytettiin meidän ruokakuponki. Vanhemmiten olen tullut enemmän mukavuudenhaluiseksi. VIP - paketista jäikin positiivinen fiilis ja siihen mielellään satsaa jatkossakin. 


People of TUSKA


Ihmiset tekevät hyvän festarin ja väittäisin, että Tuska - ihmiset ovat parasta festarikansaa. Kaikki ovat tulleet nauttimaan musiikista toisten samanhenkisten seurassa. Fiilis on hyvä. Ei ole tappeluita tai muita järjestyshäiriöitä.
Bändien kuvaaminen jäi tällä kertaa aika vähälle. Mutta kohtasin sen sijaan upeaa Tuska - kansaa. He ovat pieni otos siitä porukasta, jotka tekevät Tuskasta juuri niin mahtavan, että tänne haluaa palata vuosi toisensa jälkeen:Kiitos kuvissa oleville ✌❤Tuska - festival

Kommentit

  1. Maailman -tai ainakin Suomen paras festari! <3 Ihania kuvamuistoja ja voin kyllä tismalleen allekirjoittaa ihan kaiken saman, Tuskassa on aina mahtava fiilis ja järjestyshäiriöitä ei ole koskaan tarvinnut pelätä. Oma Tuskavaellus alkoi jo makasiinien ajoilta ja Kaisaniemessäkin tuli notkuttua lähes joka kesä. Nyt tänä vuonna festarit jäivät välistä muiden kiireiden takia, mutta ensi vuonna täytyy taas yrittää päästä. Tykkään kovasti siitä, että festarijärjestäjät laittavat joka vuosi pykälää paremmaksi. Ovat selkeästi kuunnelleet kohderyhmän toiveita ja pyrkivät täyttämään niitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellä olisi bucketlistalla Wacken ulkomaan festareista. Mutta on tuo Tuska vaan niin kätevä, kun pääsee kotiin yöksi.

      Poista

Lähetä kommentti