Hyvästit Fuerteventuralle


Viikko meni nopeasti ja niin meidänkin reissu tuli päätökseen. Haikein mielin pakkasimme matkalaukut, käytiin viimeistä kertaa vetämässä kunnon mätöt aamiaisbuffassa ja katseltiin viimeistä kertaa, kun joku tyyppi pystytti rannalle aurinkovarjoja niin kuin se joka aamu teki.
Mutta mitä jäi mieleen: Syötiin hyvin: enimmäkseen siis hyvää ruokaa ja kerran oikeesti pahaa. (Jos ruokien hinnat on liian halvat alueen muuhun hintatasoon nähden, siinä on jotain mätää. Otimme opiksi). Alueella oli pirusti brittipaikkoja. Fish and chips oli aika vakio lastenannos, mitä oli tarjolla kaikkialla.


Kasvillisuus oli nättiä (paljon kivoja kaktuksia muun muassa..)
Tätä maisemaa katselin meidän omalta terassilta yöllä viinilasi kädessä.


Mutta tulisinko tänne uudestaan? Ehkä en mutta jos tälle saarelle palaisin, etelän Jandian rannan lähelle voisi kyllä majoittua. Se oli niin ihana ranta, että siellä sielu lepää. Jos joku kerta päätän matkustaa jälleen Kanariansaarille, Teneriffa olisi kiinnostava kohde ja Teide -tulivuorelle kiipeäminen.
Jotkut ihmiset matkustavat sinne tuttuun ja turvalliseen kohteeseen vuosi toisensa jälkeen. Minua kiinnostaa nähdä mahdollisimman paljon eri paikkoja. Ehkä sitten, kun olen vanha ja  nähnyt mielestäni kaiken, mikä ikinä on kiinnostanut minua, ehkä sitten käyn lomailemassa siellä yhdessä suosikkipaikassa lopun elämäni...
Tai ehkä muutan jonnekkin paratiisisaarelle nauttimaan eläkepäivistäni.
Kuka tietää.


Kommentit