Yllätysmatka Prahaan

Kuva: getyourguide.com 

Mun rakas täyttää helmikuussa pyöreitä.. siis sen nelosella alkavan verran 💖. Pitäähän sitä päästä juhlimaan jonnekkin erityiseen paikkaan. Tepon piti saada tietää matkakohde vasta kentällä, mutta möläytin sen vahigossa joulun aikoihin. Voi luoja että ketutti tuollainen moka.. Se vaan lipsahti suusta.

Mutta miksi juuri Praha? Kateellisena olen katsellut kavereiden matkakuvia kauniista Prahasta, sen historiallisista rakennuksista ja ehkä vähän myös halvasta oluesta. Kaupungin hyvinsäilynyt keskusta kuuluukin Unescon maailmanperintöluetteloon. Toinen kohde, mikä on MUST tällä reissulla on Kutna Horan luukirkko, jossa on ruttoon kuolleiden ihmisten luita taiteellisesti aseteltuna. Minähän rakastan luita ja pääkalloja. Koristaahan ihoanikin useampi kallo.  💀💀💀

Ei pitäisi suunnitella liikaa, mutta suunnittelu on niin kivaa ja matkamme suuripiirteinen runkokin on selvillä. Toisaalta en ole suunnitellut tiukkaa aikataulua, koska parasta on tehdä ex tempore, mitä mieleen juolahtaa.

Kaikki, mitä tarvitsee tietää kaupungista löytyy tältä sivulta --> http://www.prague.eu/en

Finnair ehtikin jo muistuttaa meilillä, että matka alkaa pian <3

2 viikkoa Prahaan 💕💕






Kommentit

  1. Tsekkeihin haluaa ensimmäisen vierailun jälkeen mennä aina uudelleen ja uudelleen💜hopeakaupunki on näkemisen ja kokemisen arvoinen, haukka esitykset ovat mahtavia kuten koko paikkakin !!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti