Korfun kautta Albaniaan ja takaisin

Maisemaa meidän tulevasta yöpaikasta, Hotel Maestral (kuva: booking.com)

Luen aika paljon matkablogeja, Iltalehden matkailu -osiota sekä rantapallon ja skyscannerin artikkeleja. Se taisi olla alkuvuotta, kun joku artikkeli kertoi halvoista matkakohteista ja siinä aika loppupäässä mainittiin Albania. Siihen aikaan pähkäilin just jotain kohdetta kesäksi.
Albania jäi mieleen,  kun en siitä maasta juuri mitään tiedä. Aloin ottaa selvää asioista ja löytyi Rantapallon kohdeopas sekä myöhemmin Hesarin juttu maasta . Tämän jutun loppupäässä luki, että...
"Etelän Sarandëen pääsee Korfun lomasaarelta Kreikasta. Suomalainen omatoimimatkaaja lentääkin Finnmatkojen tai Norwegianin kyydissä Korfulle ja siirtyy sieltä omin avuin lyhyen lauttamatkan päähän Albanian puolelle."
Ja siitä se ajatus sitten lähti. Norwegianin sivulla hain lentoja heinäkuulle, jolloin mun pitäisi saada pitää lomani tänä vuonna, kun viime vuonna pidin sen kesäkuussa. Löytyi menopaluu kahdelle hintaan 300€ 👀😏😎
Nukuin yön yli ja palasin lentoyhtiön sivulle aina uudelleen ihmettelemään hintoja. Seuraavana päivänä ne olikin nousseet 50 eurolla ylöspäin. En enää miettinyt sen enempää vaan hankin lennot.

Fiilistellessä tulevaa matkaa maahan, löytyi rantapallosta lisää artikkeleja:
Kesän 2017 kiehtovin kohde

Lomaan ja takuuvarmaan aurinkoon vajaat 3 viikkoa aikaa. Jospa tähän valkoiseen lihaan saatais vähän väriä. ✌☺💓




Kommentit

  1. Jes, odotan innolla Albanian-reissuanne! Meillä oli läheltä-piti -reissu, kun olimme viitisen vuotta sitten lomailemassa Kreikassa. Ostimme matkajokerin ja kohteena joko Lefkas tai Parga. Jos olisimme päätyneet Pargaan, olisimme käyneet pienen reissun myös Albaniassa. Päädyimme Lefkakseen ja sieltä retki tuntui vain viikon lomalle liian raskaalta - olinhan myös 30+ viikoilla raskaana.

    Mutta kerkesin Albaniasta ottaa selvää ja innostua, joten luen varmasti kaikki Albania-juttusi!

    VastaaPoista
  2. Kiva, että muutkin on tästä innoissaan. :)

    VastaaPoista
  3. Hehe, nyt on lennot Korfulle ja matkasuunnitelmat Albaniaan käynnissä. Lueskelen taas ihan uudella innolla näitä sun tekstejä reissusta. Voin varmaan laitella sulle vielä tarkempia kysymyksiä, jos tulee tekstien lisäksi jotain mieleen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihanaa kuulla. Joo, toki kerron kaikki tiedot, mitä pystyn. Laita vaikka facen kautta kyssärit niin vastaan enemmän reaaliajassa. :)

      Poista

Lähetä kommentti