Siem Reap, ekoja fiiliksiä Kambodžasta


Vika lento Bangkokista Siem Reapiin kesti tunnin ja se kuluikin erityisen nopeasti papereita täytellessä. Käteen lätkäistiin viisumihakemus, maahantulo - /maastapoistumiskaavake ja selvitys tullattavasta tavarasta. Täytin tietysti juniorin puolesta samat. Kun kaikki oli kirjoitettu papereihin, kone alkoi laskeutua.
Kentällä joku mies ohjeisti koneen väkeä kulkemaan perässään päärakennukseen, jossa alkoi jonottaminen. Ensin viisumihakemus jätettiin yhdelle tiskille ja seuraavalle mentiin jonottamaan, että saadaan ne. Kolmannessa jonossa passiin niitattiin kiinni miesvirkailijan hyväksymä maahantulokaavake. Siitä sitten mentiin kohti ulko-ovea ja luovutettiin yhdelle miehelle lappu, jossa ilmoitetaan että meillä ei ole tullattavaa. Ulkona oli luonnollisesti taksijono, joka olikin hyvin organisoitu. Luukulla kerrottiin, minne oltiin menossa ja millä kulkuvälineellä. Yksi mies oli rahastaja, toinen joku rahanottaja / kyydin säätäjä. Keskustaan pääsi halvimmalla maksamalla 9$ tuktukista ja normi taksi on 10$.

Liikenne täällä on hallitun kaoottinen. Autot, tuktukit, mopot ja polkupyörät menevät miten sattuu. Välillä ajellaan väärää kaistaa tai off-road. Ilma tuoksuu jännältä.

Okay Guesthouse on tosi symppis paikka, joka käsittää 2 rakennusta. Aulassa on buddhalainen alttari, huonekalut on jykevää puuta. Seinillä on puuhun kaiverrettuja tauluja. Meidän huone on tosiaan budjettiystävällinen, reilu 10€ yöltä. Huoneesta näkyi viereisen rakennuksen seinä. Ikkunan tilalla oli hyttysverkko, katossa tuuletin, joka oli vanha ja piti naksuttavaa ääntä. Pöydällä oli vanha kuvaputkitv. Vaikka huone ei ollut kummoinen, se ei laimentanut yleistä fiilistä majatalosta.
Mulla oli paha jetlag ja suuri osa ekasta päivästä meni toipuessa lennoista katolla olevassa ravintolassa / uima-altaalla. Siitä tulikin meidän suosikkipaikka Siem Reapissa.


Päivittelyt meidän reissusta tulevat viivellä, koska LOMA. Voit seurata matkaa enemmän reaaliajassa sovelluksissa INSTAGRAM ja FACEBOOK

Kiitti ja kuitti ❤✌💋

Kommentit