Next destination: Malta



Tätä reissua on odotettu viime joulukuusta. Silloin ostin Finnairilta menopaluun 220 eurolla (+ maksoin vähän ekstraa ruuista). Samainen ystävä, jonka takia vuosi sitten toukokuussa lennähdin Müncheniin, asuu nyt Maltalla. Hän täyttää pyöreitä, joten täytyyhän sitä viettää vähän paremmin. Siispä Suomesta on tulossa porukkaa juhlistamaan merkkitapahtumaa. 

Toki Maltalle on muutakin suunnitelmia kuin juhliminen: Yksi päivä vietetään legendaarisessa Cafe Del Marissa altaalla uiden ja auringosta nauttien. Toinen päivä vietetään merellä vuokraveneellä. Ihana päästä näkemään Maltaa vesiltä käsin ja välillä hyppiä vilvoittelemaan raikkaasen veteen ja snorklailla laivan hylyn päällä kirkkaassa vedessä. 

Minähän olen myös Game of Thrones -sarjan seuraaja ja fani. Sarjaa kuvattiin Maltalla ensimmäisellä kaudella. Juhlapäivä sattuu sille ainoalle päivälle, kun saarella järkätään GOT -kierroksia. Malta filmtours järkkää kyllä privakierroksia, jota yritin ajoissa (n. 2kk siten) järjestää. Päivä, joka olisi minulle käynyt, olikin varattu. Onneksi netistä löytyy tiedot kuvauspaikoista ja yhtenä päivänä lähdetään niitä omatoimisesti etsimään. Aloitin muuten katsomaan sarjaa kolmatta kertaa alusta, että ne ovat tuoreena muistissa. Miten siistiä onkaan katsoa ensimmäistä kautta uudestaan joskus reissun jälkeen ja muistella, miten itse on ollut tapahtumapaikoilla. ✌💖

Siinähän sitä onkin jo ohjelmaa. 

Mikä sinun mielestä on Must-see Maltalla? 
Parhaat vinkit ja linkit saa heittää kommenttikenttään tai viestillä facebookin kautta.

Aurinkoista kevättä tv: Sini, edelleen matkakuumeessa



(Viime vuoden reissuista ja Münchenistä lisää tästä linkistä.)


Kommentit

  1. Oi! Tervetuloa Maltalle! Toivottavasti säät suosivat! Vesi on jo kohtuullisen ok uimiseen, vaikkei mitenkään superlämmintä. Ehdottomasti ainakin Vallettaan kannattaa suunnata ja ehkä myös Kolme kaupunkia kiinnostaisi :).

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Vallettassa pyöritty yks päivä ja tänään St Thomas Bay - rantapäivä. :)

    VastaaPoista
  3. Malta on kyllä kaunis paikka, vaikka siihen vain yhden päivän ajan pääsin risteilyn turvin tutustumaan. Ne maisemat on mielettömiä ja Valletta viihtyisä, joten sinulle tulee varmasti ihana loma. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on kyllä karulla tavalla kaunista. +oon löytänyt mun yhden lempisarja GOT:n kuvauspaikkoja, mikä on ollu huippua.

      Poista

Lähetä kommentti