Amsterdamia kuvina kanaalien varrelta




Kun käveltiin ekoja päiviä ympäri kaupunkia, sillat ja kanaalit vaan sekoittuivat toisiinsa. Välillä kuljettiin ympyrää etsiessämme sopivaa ruokapaikkaa. Välillä oltiin vaellettu jonnekin kauas ja oltiin ihanasti hukassa. Kun päivän kilometrikiintiö alkoi olla täynnä, laitoin sijainnin päälle puhelimeen ja Maps. Me auttoi meidät takaisin hotellille.
Amsterdamissa ei vaan voi käydä ilman, että käy veneajelulla pitkin kanaaleja. Bongattiin yhden sillan kupeesta laituri, josta lähti venekierroksia. Ne olivat isoissa, umpikattoisissa veneissä eikä se houkutellut. Olihan ulkona kaunis auringonpaiste ja 19 lämmintä. Myöskään 30 euron hinta ei ollut kiinnostusta herättävä.
Kuinka ollakaan ihan lähellä Punaisten lyhtyjen aluetta ja hotelliamme löytyi toinen venepaikka:
70min ja 15euroa kuulosti hyvinkin kohtuulliselta. Lisäksi veneilyyn kuului ilmaiset juomat koko kierroksen ajan.
Kierroksen voi aloittaa Hermitage - museon edestä tai Punaisten lyhtyjen alueelta (osoite alla). Jos smokeboat on enemmän sun juttu, se lähtee myös tuosta alla olevasta osoitteesta.

Address: Oudezijds voorburgwal 38, In front of Coffee shop Feels good (in the middle of the Red light district)












Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä veneajeluista:
Gent
Kööpenhamina

Kommentit

  1. Ihania muistoja Amsterdamista! Kanavaristeilyjä kannattaa todella vertailla, sillä sieltä löytyy paljon hauskoja vaihtoehtoja erilaisilla teemoilla. Me valittiin myös tuollainen pienempi paatti ja sinne sai viedä omat juomat mukanaan. Saatiin paljon mielenkiintoista infoa kanavista sekä kaupungista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kanavaristelyt ylipäätään on kivoja, kun näkee kaupunkia eri näkökulmasta. Lämpimiä muistoja vastaavasta myös Köpiksestä ja Belgian Gentistä <3

      Poista

Lähetä kommentti